baja

2018.02.03. 18:11

Schirilla György ismét a Sugovica vizébe merült

Szombat délután 11 év után ismét a Sugovicában tempózott Schirilla György. A sportembert több száz érdeklődő várta a Halászparton.

Kubatovics Tamás

Az 57 éves sportoló szeretetéről biztosította bajai tisztelőit, majd a hétvégi vendégeskedés legborzongatóbb eseményeként búvárok és rendőrök biztosítása mellett, tűzoltók és mentők jelenlétében vetkőzött alsónadrágra és folytatta téli úszásait. Azt is elárulta, hogy elfelejtett úszónadrágot hozni magával és szomorkodott, hogy a délelőtti havazás az attrakció kezdetére elállt. A körülmények azonban nem akadályozták abban, hogy teljesítse tervét, majd megmártózzon az emberek szeretetében is.

Az édesapja nyomdokain haladó sportember 2007 februárjában öt bajai téli úszás után lepte meg bejelentésével a bajaiakat, hogy egy évtizedre búcsúzik a várostól. Ezt követően sem tett le a figyelemfelkeltő úszásokról, ilyeneket Kalocsánál, valamint Kecskeméten is bemutatott az utóbbi években. Az ígért évtized után öt Celsius-fok körüli hőmérsékletű víz várta a közismert „rozmárt”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában