az év párja

2018.02.13. 10:44

Átadtuk a nyereményt Evelinnek és Kálmánnak

Baloghné Eke Evelin és férje, Balogh Kálmán Az év párja 2017 elnevezésű esküvői fotópályázatunk Bács-Kiskun megyei győztesei.

Barta Zsolt

Az egyik kecskeméti szállodában tölthetnek egy hosszú hétvégét. Nyereményük két éjszaka háromnapos félpanziós ellátásra szól.

Evelin és Kálmán tavaly szeptember 2-án házasodott össze Soltvadkerten. A történetük évekkel korábbra nyúlik vissza. A fiatalok egyik közös barátjuk segítségével találkoztak, majd 2014-től erősödött meg a kapcsolatuk, 2016 májusában eljegyzést tartottak. Tavaly ősszel pedig már a kétszáz fős lakodalomban mulattak a városi sportcsarnokban. Nászútra Egerbe mentek. Az ifjú pár Soltvadkerten vásárolt házat, amit most felújítanak. Amíg elkészül, addig a feleség szüleinél, Pirtón laknak.

Kálmán akasztói származású. Mint mondták, azért Vadkerten telepednek le, mert a város a két falu között fekszik. Evelin gépészmérnökként az egyik kiskőrösi, külföldi tulajdonú vállalatnál dolgozik. A párja egy akasztói szállítmányozási cégnél nemzetközi tehergépkocsi-vezető. Evelin azt mondja, hogy Kálmánban olyan társra talált, akire mindig is vágyott, mindent meg tudnak beszélni, az értékrendük közös. Kálmán azt mondja, Evelinnel teljes az élete. Mint mondták, két-három gyermeket szeretnének.

Az év párja versenyre a 2017-ben Bács-Kiskunban házasságot kötők nevezhettek esküvői fotóval. Olvasóink szavazatai alapján első helyezett lett 807 szavazattal Evelin és Kálmán. A baon.hu pályázatára a család figyelt fel, és ekkor neveztek egy felvétellel. Az összes ismerőst megmozgatták, így sikerült a legtöbb szavazatot összegyűjteniük.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában