kalocsa

2018.01.15. 10:31

Lejárt a kétéves mandátum, választások lesznek

Kovács Bertilla, a gyermek- és ifjúsági önkormányzat (GYIÖK) polgármestere, valamint Szűcs Bence és Török Luca alpolgármesterek mellett a teljes diák-képviselőcsoport befejezi a munkát.

Gábor János

A májusban tartandó sárkányhajókupát már a frissen megválasztott GYIÖK szervezi. Felvételünk a múlt évi versenyen készült Fotó: Gábor János

Szabó Balázs önkormányzati képviselő, a városi önkormányzat ifjúsági és sportbizottságának elnöke szerint komoly a tét, hiszen a dinamikusan fejlődő saját rendezvényeik mellett lesznek olyan, már elnyert pályázatokból megvaló­suló városi események, melyekben szerepet kap az új ifjúsági testület.

A diákönkormányzat már így is a legnagyobb rendezvényszervező csapat a városban: mind a tucatnyi helyszínen zajló, „Vigyázz, kész, sport!” nap, mind pedig az általuk életre hívott Kalocsai Sárkányhajó Kupa több ezer embert vonz. A rendezésért a diákpolgármester és a képviselőgárda felel, támogatókat is rendre ők gyűjtenek és az összes ezzel járó munkát maguk, valamint önkénteseik között osztják fel.

A 2018-2020-as ifjúsági képviselőcsoport kampánya hamarosan megkezdődik, s várhatóan február-márciusban voksolnak a kalocsai iskolások.

A májusban tartandó sárkányhajókupát már a frissen megválasztott GYIÖK szervezi. Felvételünk a múlt évi versenyen készült Fotó: Gábor János

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában