Rejtély

2024.06.03. 19:18

Együtt tűnhettek el a halasi tinilányok, a rendőrség körözi őket

Május 30-a óta körözi a rendőrség a 16 éves Dorinát, ugyanis a fiatal lány reggel iskolába indult, de onnan már nem tért haza. Kiderült, hogy nem ő az egyetlen, aki aznap eltűnt: két társával együtt veszett nyoma a tinilánynak – számolt be róla a borsonline.hu.

Pozsgai Ákos

A rendőrség a lakosság segítségét kéri három 16-17 év közötti lány eltűnése miatt. A Kiskunhalason élő Dorina, Jázmin és Fruzsina még május 30-án tűnt el, amikor is iskolába indultak, de végül oda nem érkeztek meg – írta a borsonline.hu. A lap információi szerint a három lányt ugyan az a nevelőszülő neveli, ő tett bejelentést a rendőrségen a fiatalok eltűnése miatt. Egy ideig csak Dorinát körözték, de most már a másik két társát is keresi a rendőrség.

rendőrség, körözés, eltűnés
Forrás: shuttrstock.com / illusztráció

Bazsikné Juhász Éva, Dorina édesanyja elmondta, hogy azt az információt kapta, hogy ugyan elindultak az iskolába, ahogyan szoktak, de már nem értek oda. Azzal a másik két lánnyal ment gyermeke, akik szintén annál a nevelőszülőnél laknak, ahol Dorina is. Anyukája azt is mondta, hogy nem tudja miért tették ezt a lányok, szerinte Pestre mehettek, úgy tudja, hogy nincs náluk telefon. A rendőrség mindhárom lányt körözi.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!