Bűnügy

2024.05.31. 11:49

Pillanatok alatt ellopták az elejtett pénztárcát a kalocsai tolvajok

A kalocsai rendőrök néhány órán belül megtalálták a két tolvajt.

Baon.hu

Egy kalocsai lakos tett bejelentést kedden kora délután a rendőrségen, és elmondta, hogy ismeretlenek ellopták a pénzét. A férfi tankolni állt meg egy benzinkúton, és a számla rendezése után a tárcáját véletlenül a földre ejtette, ám ezt nem vette észre. Már a kocsijánál intézte a tankolással kapcsolatos papírmunkát, amikor az egyik alkalmazott utána vitte a pénztárcáját, üresen – írja a police.hu.

lopás, bűnügy, pénztárca
Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Azt, hogy hová tűnt a pénz, a rendőrök a biztonsági kamerák felvételei alapján derítették ki. Kiderült, hogy a tárcát két helyi fiatalember találta meg az elvesztés után már néhány másodperccel. Rutinosan felvették a földről, majd a benzinkút shopjától kicsit távolabb kivették belőle az értékeket. Az immár üres tárcát pedig visszaadták az benzinkutasnak.

A rendőrök felismerték a felvételen az elkövetőket, és néhány órán belül mindkettejüket előállították és kihallgatták. A pénz jelentős része előkerült, azt a sértett visszakapta. A 21 és 29 éves gyanúsítottak jelenleg szabadlábon védekezhetnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!