Összefoglaló

2024.05.23. 12:13

Kútba esett birka miatt is siettek a tűzoltók Bács-Kiskunban

Az elmúlt 24 órában 1 tűzeset és 7 műszaki mentés miatt vonultak a tűzoltók Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Szerdán reggel érkezett a bejelentés, amely szerint egy nyárfa úttestre dőlt a 4615-ös út Tiszakécske és Jászkarejenő közötti szakaszán, egy éppen arra haladó személyautó megrongálódott. A járműben utazók nem sérültek meg. A tiszakécskei önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolították a fát, a forgalmi akadályt pedig megszüntették – derül ki a katasztrófavédelem összefoglalójából.

tűzoltó, katasztrófavédelem
Több helyre is riasztották a Bács-Kiskun vármegyei tűzoltókat
Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Kiszáradt kútba esett egy birka szerdán kora este, Bácsszőlős külterületén. A bácsalmási önkormányzati tűzoltók a birkát létra és mentőkötél segítségével a kútból kimentették.

Mint írják, egy elosztódoboz égett egy családi házban szerdán este Kecskeméten, a Székely Bertalan utcában. A kecskeméti hivatásos tűzoltók az épületet áramtalanították és a tüzet egy vízsugárral oltották el.

Szerdán négy esetben kérték a tűzoltók segítségét kidőlt fák, lehasadt nagy méretű faágak eltávolításához és egy esetben pedig lakásba történő behatoláshoz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!