Katasztrófavédelem

2024.05.16. 10:36

Vasúti sínre szakadt fához is riasztották a tűzoltókat

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 5 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Baon.hu

Félig árokba csúszott egy személyautó szerdán reggel az 5402-es úton, Harkakötöny külterületén. A kiskunmajsai hivatásos tűzoltók a forgalmat akadályozó járművet kihúzták az árokból. Személyi sérülés nem történt.

tűzoltó, katasztrófavédelem, Bács-Kiskun
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Összeütközött két személyautó szerda délután a 44-es főúton, Kecskemét közelében. A műszaki mentést végző kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Vasúti sínre szakadt egy fa nagy méretű ága szerda délután Lakitelek külterületén. A tiszakécskei önkormányzati tűzoltók a faágat láncfűrésszel eltávolították – írja a katasztrófavédelem.

Szerdán még két esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és két esetben kérték a segítségüket lakásba történő behatoláshoz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!