Lakossági segítség

2024.05.24. 08:22

Egy idős kiskőrösi asszonyt keres a rendőrség

A kiskőrösi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy idős asszony megtalálása érdekében.

Baon.hu

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Gombaszögi Emma kiskőrösi lakos eltűnése ügyében – írja a police.hu.

eltűnés, rendőrség, Gombaszögi Emma
Eltűnt Gombaszögi Emma
Forrás: police.hu

A 92 éves nő csütörtökön 17 óra körül a Jó Pásztor Evangélikus Szeretetotthonból ismeretlen helyre ment el. Tartózkodási helye azóta ismeretlen, életjelet nem ad magáról, és a felkutatására tett intézkedések sem vezettek eddig eredményre.

Emma néni kb. 170 centiméter magas, vékony testalkatú. Középhosszú, ősz haja van, amit hátra szokott fésülni. Eltűnésekor rózsaszín csíkos, cipzáros kardigánt, fekete pamutnadrágot, zoknit és világos papucsot viselhetett.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható időskorú jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-os számon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó számon.

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!