Közlekedés

2024.05.24. 19:56

Baleset miatt több vonat is késett Bács-Kiskunban

A Monorról pénteken 16:06-kor a Nyugati pályaudvarra indult S50-es vonat Kőbánya-Kispest közelében (2753) elütött egy embert, ezért utasait átszállították egy következő vonatra.

Baon.hu

Kőbánya-Kispest és Pestszentlőrinc között ismét mindkét vágányon közlekedhetnek a vonatok, 18:40-re befejezték a korábbi baleset utáni helyszínelést. Késésekre, járatkimaradásokra még lehet számítani. A Budapest—Cegléd—Debrecen—Nyíregyháza, a Budapest—Szeged és a Budapest—Lajosmizse vonalon fokozatosan, az esti órákban állhat helyre a menetrend – írja a MÁVINFORM.

vont, baleset, MÁV
Késtek a vonatok Bács-Kiskunban
Fotó: mávcsoport.hu / illusztráció

A baleset miatt Budapest—Cegléd—Debrecen—Nyíregyháza, a Budapest—Szeged és a Budapest—Lajosmizse vonalon 20-40 perces késésekre, kimaradó, illetve rövidebb útvonalon közlekedő járatokra is lehetett számítani.

A ceglédi vonalon kialakult késések miatt, az eredeti menetrend szerint 17:50-kor a Nyugati pályaudvarról Szegedre indult Napfény InterCityhez (IC 736) való csatlakozás biztosítása érdekében előreláthatólag 50-60 perces késéssel indult a Kecskemétről 19:21-kor Külsőhalasra induló InterRégió (7801) és a Kiskunfélegyházáról 19:34-kor Lakitelekre induló személyvonat (37218).

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!