Bács-Kiskun

2024.05.30. 12:38

Kerítésnek ütközött autó és kigyulladt körbála miatt is riasztották a tűzoltókat

Öt tűzeset és három műszaki mentés miatt siettek a tűzoltók Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Körbála égett szerda délelőtt, Kiskőrös külterületén. A kiskőrösi hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották – derül ki a katasztrófavédelem összefoglalójából.

baleset, Kiskunhalas
A baleset a Harkakötöny felé vezető 5402-es úton történt
Fotó: Pozsgai Ákos

Teljes terjedelmében égett egy személyautó szerda délelőtt Baján, a Kodály Zoltán utcában. A bajai hivatásos tűzoltók megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat. A mentők egy embert kórházba szállítottak.

Biztosítékszekrényben keletkezett tűz egy üzlethelyiségben szerda délután, Kecskeméten. A dolgozók a tüzet eloltották. A kecskeméti hivatásos tűzoltók az épület átszellőztették és átvizsgálták, a szükséges utómunkálatokat elvégezték. Személyi sérülés nem történt.

Teljes terjedelmében égett egy faszerkezetű melléképület szerda éjjel Baján, a Szent Antal utcában. A lángok a szomszédos épület tetejébe is belekaptak. A bajai hivatásos tűzoltók több vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Egy személyautó kerítésnek ütközött, majd az oldalára borulva egy sertéstelep udvarán állt meg szerdáról csütörtökre virradóra Kiskunhalas határában. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők a jármű vezetőjét kórházba szállították.

Az oldalára borult egy személygépjármű csütörtökön hajnalban, Kecskemét határában. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a járművet stabilizálták és áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben két ember megsérült, őket a mentők kórházba szállították.

Szerdán egy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és két esetben kérték a segítségüket lakásba történő behatoláshoz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!