Bács-Kiskun

2024.04.22. 11:29

Kigyulladt autó és melléképület is munkát adott a tűzoltóknak

Az elmúlt 24 órában öt tűzeset miatt siettek a tűzoltók Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Kommunális hulladék égett mintegy száz négyzetméteren vasárnap reggel, Kecskemét külterületén lévő hulladéklerakó területén. A kecskeméti hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a tüzet. A tűzesetben senki nem sérült meg – derül ki a katasztrófavédelem összefoglalójából.

tűzoltó, tűzeset, katasztrófavédelem
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Három tagból álló fóliasátor és a hozzá tartozó két épület égett vasárnap délután Hetényegyházán, a Százszorszép utcában. A két épület teljes terjedelmében égett, a fóliasátornak pedig a vége égett. A kecskeméti hivatásos tűzoltók négy vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Füstölt egy személyautó motortere vasárnap délután az 55-ös főúton, Baja térségében. A bajai hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították és visszahűtötték. Személyi sérülés nem történt.

Egy melléképület tetőszerkezete teljes terjedelmében égett vasárnapról hétfőre virradóra, Bócsa külterületén. A soltvadkerti önkormányzati és a kiskőrösi hivatásos tűzoltók a tüzet két vízsugár és kéziszerszámok segítségével eloltották.

Vasárnap még egy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában