Egyesületek

2024.04.03. 15:35

Tojás helyett eltűnt személyt kerestek a pálmonostorai polgárőrök húsvétkor

Míg a családoknak a húsvéti tojásokról, addig a Kiskunfélegyházi Járáshoz tartozó polgárőr egyesületeknek egy eltűnt személy kereséséről szólt a húsvéti hétvége.

Horváth Péter

Március 30-án szombaton a körzeti megbízottól érkezett hívás Vizi Sándor járási koordinátorhoz, a Pálmonostorai Polgárőr Egyesület elnökéhez arról, hogy eltűnt egy férfi Pálmonostora környékén – tájékoztatott Vizi Sándor, aki akkor mintegy 50 polgárőrt mozgósított a keresés érdekében, a pálmonostorai mellett a Hájas Sándor, a Kisteleki, a Csengelei és a Pusztaszeri Polgárőr Egyesületektől. A polgárőrök a két nap alatt nagy kiterjedésű területet vizsgáltak át: az 5-ös számú főút pálmonostorai szakaszának környékét, annak mindkét oldalát, és a környező összes tanyát. Közben a járási koordinátor folyamatosan kapcsolatban állt a rendőrséggel, és tájékoztatta őket tevékenységükről. Végül Kiskunmajsán találták meg a betegséggel élő eltűnt férfit március 31-én, vasárnap este.

polgárőrség, keresés, húsvét, eltűnt személy
A képen balról: Vizi Sándor
Forrás: opsz.hu

Vizi Sándor méltatta polgárőr társai odaadó munkáját, amit az ünnepek alatt is lelkesen végeztek, és a rendőrség is köszönetet mondott a polgárőrök erőfeszítéseiért, valamint Vizi Sándornak szervezőmunkájáért. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában