Katasztrófavédelem

2024.03.14. 14:41

Egy személygépjármű és egy kisteherautó ütközött szerdán Mélykúton

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 6 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Baon.hu

Egy személygépjármű és egy kisteherautó ütközött össze szerda délután Mélykúton, a Madách Imre utcában. A jánoshalmi önkormányzati és a mélykúti önkéntes tűzoltók a forgalmi akadályt megszüntették, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. Személyi sérülés nem történt.

tűzoltó, tűz, baleset,
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Összeütközött két személyautó szerda délután Bajánál, az 51-es főúton. A bajai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, a forgalmi akadályt megszüntették, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők két embert szállítottak kórházba – írja a katasztrófavédelem.

Kigyulladt egy garázzsal egybeépített melléképület szerda délután, Bugac külterületén. A kiskunfélegyházi hivatásos és a bugaci önkéntes tűzoltók vízsugár és kéziszerszámok segítségével fékezték meg a lángokat.

Szén-monoxid keletkezett szerdán kora este Hercegszántón, egy Páldűlő utcai családi házban. A nagybaracskai hivatásos tűzoltók rekonstruálták az esetet, mérőműszerük kimutatta a mérgező gáz jelenlétét a levegőben, értesítették a gázszolgáltató szakembereit. A mentők egy embert szállítottak kórházba.

Szerdán még egy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez, egy esetben kérték a segítségüket lehasadt, nagy méretű faág eltávolításához és két esetben lakásba történő behatoláshoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában