Katasztrófavédelem

2024.03.01. 13:23

Lakóépületben keletkezett tűz és háztartási hulladék is égett Bács-Kiskunban

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 3 tűzesettel és 1 műszaki mentéssel kapcsolatos bejelentés érkezett.

Baon.hu

Bejárati ajtó, valamint a közelében lévő lábtörlő és szőnyegek égtek csütörtökön délután Miskén, a Táncsics Mihály utcában. Az ott lévők eloltották a tüzet. A kalocsai hivatásos tűzoltók a tűzzel érintett területet átvizsgálták, a szükséges utómunkálatokat elvégezték. A mentők füstmérgezés gyanújával egy embert kórházba szállítottak – közölte a katasztrófavédelem.

Firefighter,Truck,Up,Close,With,Sirens,And,Flash,Lights,Blinking.
Csütörtökön a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 3 tűzesettel és 1 műszaki mentéssel kapcsolatos bejelentés érkezett.
Forrás:  shutterstock.com / illusztráció

Háztartási hulladékot égettek csütörtökön délután Lajosmizsén, a Dankó Pista utcában. A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották, a környezetvédelmi hatóságot értesítették.

Három személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délután Kecskeméten, a Katona József téren. A balesetben senki sem sérült meg. A kecskeméti hivatásos tűzoltók az egyik autót áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Csütörtökön még egy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!