Katasztrófavédelem

2024.02.12. 13:41

Személyautó motortere és műszerfala égett Bátyán

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 3 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Baon.hu

A katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 3 műszaki mentéssel kapcsolatos bejelentés érkezett.

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Kigyulladt egy személyautó vasárnap délelőtt Bátyán, a Rózsa utcában, egy garázs előtt. A jármű motortere és a műszerfala égett. A kalocsai hivatásos tűzoltók vízsugár és kéziszerszámok segítségével eloltották a tüzet, amely a garázsra nem terjedtek át. Személyi sérülés nem történt – írja a katasztrófavédelem.

Összeütközött, majd árokba csapódott két személyautó vasárnap délelőtt a 451-es főúton, Kiskunfélegyháza határában. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők három embert szállítottak kórházba.

Karambolozott két személyautó vasárnap délelőtt Mélykút közelében, az 55-ös főút Tataháza felé vezető szakaszán. A műszaki mentést végző jánoshalmi önkormányzati és mélykúti önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben két ember megsérült, őket a mentők kórházba szállították.

Egy személyautó letért az úttestről és az árokban fának csapódott, majd az úttesten állt meg vasárnap este az 5501-es út Tompa és Csikéria közötti szakaszán. A bácsalmási önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították, a forgalmi akadályt megszüntették, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. Személyi sérülés nem történt.

Tűz keletkezett egy családi ház garázsában hétfőn kora reggel Baján, a Monostori úton. Egy elektromos kapcsolószekrény gyulladt ki. A bajai hivatásos tűzoltók porral oltóval a tüzet eloltották, és kiszellőztették az épületet. Személyi sérülés nem történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában