Katasztrófavédelem

2024.02.29. 13:35

Három autó ütközött és kisteherautó raktere égett Bács-Kiskunban

Szerdán a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 8 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos bejelentés érkezett.

Baon.hu

Összeütközött három személygépkocsi szerda délelőtt Baján, a Szegedi úton. A baleset következtében az egyik járműbe beszorult egy ember, őt a bajai hivatásos tűzoltók szabadították ki, majd átadták a mentőknek – közölte a katasztrófavédelem.

baleset, tűzeset, katasztrófavédelem
Három személygépkocsi ütközött Baján 
Fotó: Pozsgai Ákos

 

Egy kisteherautó hátsó lámpája, valamint raktere égett szerdán délután Madarason, a Dózsa György utcában. Az ott lévők a tüzet eloltották. A bácsalmási önkormányzati tűzoltók a járművet átvizsgálták és áramtalanították, a szükséges utómunkálatokat egy porral oltóval elvégezték. Személyi sérülés nem történt.

Összehordott szemét égett szerdán délután Jánoshalmán, a Szondy utcában. A tulajdonos a tűz oltását megkezdte. A jánoshalmi önkormányzati tűzoltók a még izzó részeket egy vízsugárral eloltották, a környezetvédelmi hatóságot értesítették.

Szerdán még hat esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és egy esetben kérték a segítségüket lakásba történő behatoláshoz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!