Bűnügy

2024.02.22. 09:36

Őrizetbe vették az idős asszonyt kifosztó jánoshalmi férfit

A szentmiséről ment haza múlt vasárnap este egy 84 éves jánoshalmi asszony. Amikor a házához ért, elővette a kulcsot, hogy kinyissa az ajtót, de a mozdulat félbemaradt, mivel hátulról meglökte valaki. Az idős nő ugyan nem esett el, de elvesztette az egyensúlyát, a táskája pedig a földre hullott.

Tapodi Kálmán

A szatyorért egy sötét ruhás férfi hajolt le és azt felkapva gyorsan elfutott. Zsákmánya telefon, némi készpénz, ostyatartó és rózsafüzér volt. Az ismeretlen tettest mindenféle lehetséges módon keresték a rendőrök: nyomokat kutattak, tanúkat hallgattak ki, elemezték a térfigyelő kamerák felvételeit. Végül eredménnyel jártak, és a bűntény után alig másfél nappal, kedden délelőtt elfogtak egy 43 éves helybélit, aki a rablással gyanúsítható.

idős asszony, rablás, bűnügy, őrizetben
Idős asszonyt rabolt ki a jánoshalmi férfi
Fotó: Shutterstock.com/ illusztráció

A férfi a kihallgatása során részben beismerő vallomást tett, és azt is elmondta, hogy a pénzen kívül a zsákmánya többi részét eldobálta. A rendőrőrs nyomozói a telefonon kívül minden értéket megtaláltak, és azokat visszaadták a tulajdonosnak. A rablót őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását – közölte a vármegye rendőrsége.

idős asszony, rablás, bűnügy, őrizetben
Telefon, némi készpénz, ostyatartó és rózsafüzér volt az asszony táskájában
Forrás: police.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában