Kötetlen beszélgetés

2023.12.05. 16:30

Újságírókkal reggelizett Bács-Kiskun rendőr-főkapitánya Halason

Médiamunkatársakkal telt meg a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság különterme kedden reggel, ahol dr. Gulyás Zsolt rendőr dandártábornok, a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője látta vendégül sajtóreggeli keretében a vármegye újságíróit kötetlen beszélgetés formájában. A sajtóval való találkozón, a médiatartalom-szolgáltatók képviselői, az újságírók és televíziós munkatársak mellett részt vettek a vármegyei rendőr-főkapitányság sajtóreferensei és a szóvivői is.

Pozsgai Ákos

Kötetlen beszélgetésre várta Bács-Kiskun újságíróit dr. Gulyás Zsolt rendőr dandártábornok, a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője

Fotó: Pozsgai Ákos

A találkozó célja, az eddiginél is szorosabb együttműködés, a sajtóval való kapcsolat erősítése, és az esetlegesen felmerülő problémák, új ötletek egyeztetése volt. Gulyás Zsolt rendőrfőkapitány köszöntőjében hangsúlyozta, hogy a vármegyében élők elsősorban a saját biztonságérzetük alapján értékelik a rendőrök munkáját, épp ezért fontos, hogy a lakossághoz eljussanak azok az eredmények, amelyeket a rendőrség ér él a munkája során. 

A tábornok kiemelte, hogy a rendőr-főkapitányság a jövőben az eddigieknél is nagyobb hangsúlyt kíván helyezni a közlekedésbiztonsági és bűnmegelőzési tanácsokra a kommunikációja során. Ebben kért együttműködést az újságíróktól a rendőrfőkapitány, aki jónak ítélte a rendőrség és a sajtó, a média munkatársainak a kapcsolatát. A sajtóreggeli hátralevő része kötetlen beszélgetéssel telt, mint elhangzott az eseményt szeretnék hagyománnyá tenni, és a jövőben is megszervezni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában