Vádirat

2023.12.05. 09:45

Mellkason szúrta élettársát egy konyhakéssel az ittas kecskeméti nő

A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt vádat emelt egy nővel szemben, aki ittasan a vita során egy konyhakéssel mellkason szúrta élettársát.

Baon.hu

A bűncselekmény helyszíne

Fotó: ügyészség.hu

A vádirat szerint a nő fél éve élt élettársi kapcsolatban a férfival, annak kecskeméti bérelt lakásában. Kapcsolatuk a nő italozó életmódja miatt folyamatosan vitákkal terhes volt. 2023. június 9-én, délután a nő ismét alkoholt fogyasztott, amely miatt párkapcsolati problémáik újból felszínre kerültek. A vita hevében az ittas vádlott felkapott a konyhapultról egy kést és szemből mellkason szúrta élettársát.

A sértett sérülése nyolc napon belül gyógyult, de a szúrás létfontosságú szervek miatt életveszélyes sérülés okozására is alkalmas lehetett volna.

Az ügyészség a nőt életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletével vádolja és ezért vele szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozta. Bűnösségéről a Kecskeméti Törvényszék fog dönteni.

Az elkövetéshez használt és az eljárás során lefoglalt kés
Fotó: ügyészség.hu

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!