Bűnügy

2023.12.08. 10:40

Kukával törte be az órabolt kirakatát a kecskeméti férfi

Egy biztonsági őr tett bejelentést a rendőrségen 2023.november 30-án hajnalban, mert észrevette, hogy valaki betörte egy áruház oldalában lévő órabolt kirakatát.

Baon.hu

Forrás: police.hu

A rendőrök kiérkezésekor már a bűntett helyszínére érkezett a tulajdonos is, aki elmondta, hogy az elkövető nem csupán megrongálta az üveget – amivel közel félmillió forintos kárt okozott –, hanem elvitt 15-20 karórát is – írja a police.hu.

A nyomozók a biztonsági őr leírása alapján megnézték a környék térfigyelő- és biztonsági kameráinak felvételeit, és az egyiken felfedezték azt a piros cipős, kopaszodó férfit, aki a lopást elkövethette. A bűnügyi osztály egyik munkatársa ráadásul felismerte a tolvajt, egy 30 éves helybélit, aki hosszabb ideje bűncselekmények elkövetéséből tartja el magát, és ezért időről-időre a nyomozó hatóság látókörébe kerül. A férfi ellen más ügy miatt érvényes körözés volt, így tűvé tették érte a várost, ám egy rövid időre sikerült elrejtőznie. A járőrök azonban 2023. december 7-én délelőtt egy bevásárlóközpont parkolójában észrevették, és elfogták.

A betöréssel gyanúsítható, büntetett előéletű férfit kihallgatását követően őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában