Baleset

2023.12.07. 18:31

Egy luxusautó büntetőfékezése miatt, kamion hajtott egy kisbuszba az M5-ösön – galériával, frissítve

Hárman sérültek meg egy büntető fékezés miatt az M5-ös autópályán, Lajosmizsénél csütörtök este, egy emberta tűzoltók emeltek ki.

Baon.hu

A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével egy embert kiemeltek a kisbuszból

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve (21.31):

Információink szerint, Kecskemét felé haladt a kisbusz, amikor egyik utasának elmondása szerint, egy kék színű külföldi rendszámú Porsche vágott be eléjük, aminek vezetője hatalmasat fékezett, a kisbusz vezetője is fékezett, ekkor csapódott beléjük a mögöttük érkező román kamion. A kisbuszban öten ültek, közülük a hátsó ülésen lévő embert a tűzoltók csak feszítővágó segítségével tudták kiemelni. Őt és még másik két személyt a mentők kórházba szállították. A sörárpát szállító kamion vezetője nem sérült meg, míg a balesetet okozó Porsche a helyszínről nagy sebességgel elhajtott.  A baleset miatt csak a belső sávban haladhatott a forgalom az érintett szakaszon, emiatt több kilométeres torlódás alakult ki a Szeged felé vezető oldalon.

(20.00):

Úgy tudjuk, hogy a balesetben három ember sérült meg.

A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Korábban írtuk:

Kisbusz hátuljába csapódott egy kamion az M5-ös autópálya 67-es kilométerénél, Lajosmizse térségében, a Szeged felé vezető oldalon. A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével egy embert kiemeltek a kisbuszból. Csökkentett sebességgel, a belső sávban halad a forgalom az érintett területen – közölte a katasztrófavédelem.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában