Tragédia

2023.12.04. 15:41

Halálos baleset: kamion és személyautó ütközött frontálisan Kisszállásnál – frissítve, galériával

Frontálisan ütközött egy kamion és egy személyautó az 55-ös főúton, Kisszállás közelében hétfő délután. A balesetben egy ember életét vesztette.

Pozsgai Ákos

Az autó a felismerhetetlenségig összetört

Fotó: Pozsgai Ákos

Frissítve (19.49):

A rendőrség a helyszínelést befejezte. A közútkezelő a főúton rekedt kamiont terelő táblákkal és fényvisszaverő bójákkal körberakta. A kamion mentése később várható, ezért a baleset helyszínén félpályás útzár van érvényben és továbbra is rendőrök irányítják a forgalmat. Az arra haladók fokozottan, körültekintően vezessnek! 

(16.22):

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a műszaki mentés céljából kiskunhalasi és bajai hivatásos tűzoltók vonultak ki a helyszínre, ahova a társhatóságok is megérkeztek. A kamiont áramtalanították a tűzoltók. A személyautó az ütközés erejétől az árokba repült, és a motor kiszakadt belőle. A főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

Információink szerint egy 31 éves nő hunyt el a balesetben. 

Úgy tudjuk, hogy egy szerb rendszámú kamionnal ütközött a személyautó, amely az útmenti árokba sodródott és a felismerhetetlenségig összetört. 

Aki teheti kerülje el ezt az útszakaszt. Az 55-ös főút mellett haladó kerékpárúton sem próbálja meg senki elkerülni a baleset helyszínét, a rendőrség bünteti a szabálytalankodókat. 

Korábban írtuk:

Kamion és személyautó ütközött frontálisan az 55-ös főúton, Kisszállás közelében hétfő délután. Az elsődleges információk szerint egy ember meghalt a balesetben. Az 55-ös főutat teljes szélességében lezárta a rendőrség a mentés és a műszaki mentés miatt. 

A helyszínre a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók vonultak.

A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában