Évértékelő

2023.12.06. 15:22

Évzáró ülést tartott a Bács-Kiskun Vármegyei Bűnmegelőzési Tanács

A Bács-Kiskun Vármegyei Bűnmegelőzési Tanács évértékelő értekezletet tartott a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságon.

Baon.hu

Évet értékelt a Bács-Kiskun Vármegyei Bűnmegelőzési Tanács

Fotó: police.hu

Dr. Hatala József, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács elnöke – aki egyben a vármegyei tanács elnöke is – megnyitó beszédében köszöntötte az évzáró ülésen a bűnmegelőzésben érintett és a vármegyében működő szervezet vezetőit, illetve az általuk delegált tagokat – írja a police.hu.

A főkapitányság bűnmegelőzési osztályának vezetője ismertette a 2023-as programjaikat, valamint az új együttműködő partnerekkel közös munkákat. Ezen felül a lakosság tájékoztatást célzó, idén áprilisban elindult Bács-Kiskun vármegyei rendőrség Facebook-oldalának bemutatása következett. Az oldalon rengeteg megelőzési üzenet mellett, igen széles palettán mutatjuk be a rendőrség munkáját és eredményeit. Végül az ünnepekre készült a Katona József Nemzeti Színház színművészeivel forgatott ünnepi megelőzési kisfilmek bemutatása zárta az értékelést.

A Bács-Kiskun Vármegyei Bűnmegelőzési Tanács társelnöke, dr. Gulyás Zsolt rendőr dandártábornok, vármegyei rendőrfőkapitány megköszönte a tanács tagjainak nyitottságát és közreműködését. A főkapitány kiemelte, hogy a közös munka eredményeként Bács-Kiskun vármegyében is összehangolt a bűnmegelőzési munka.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!