Rablás

2023.12.06. 11:44

Baseballütővel támadtak ismerősükre a félegyházi betörők

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2023. december 5-én felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás bűntett kísérlete miatt őrizetbe vett két helyi férfit és egy nőt. Továbbá súlyos testi sértés miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy szintén helybéli férfit.

Baon.hu

Forrás: police.hu

Az adatok alapján az egyik kiskunfélegyházi ház bejárati ajtaját betörve jutott az ingatlanba a két férfi és a nő. Egyikük az ott lakó ismerősüket egy baseballütővel akarta megtámadni, de a sértett védekezésének köszönhetően az eszközt kiverte támadója kezéből, és dulakodás alakult ki közöttük. A támadás során többször is pénzt követeltek a férfitől. A hangzavarra bement a negyedik társuk is, aki meglátva a dulakodást egy székkel megütötte a sértettet, majd elhagyta a házat. A támadássorozatnak az vetett végett, hogy a robajra kihívták a rendőröket. A negyedik, aki alapvetően figyelt, beszaladt az ingatlanba, hogy értesítse társait. Ezt követően elszaladtak – közölte a police.hu.

A kiskunfélegyházi nyomozók kezdeményezték a két férfi és a nő letartóztatását. A súlyos testi sértés miatt kihallgatott társuk az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!