Kék hír

2023.11.08. 11:22

Vádemelési javaslat: megölte idős ismerősét egy fiatal nő Mélykúton

Vádemelést javasolnak a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az ellen a nő ellen, aki februárban olyan brutálisan bántalmazott egy időskorú férfit, hogy az napokkal később belehalt sérüléseibe.

Tapodi Kálmán

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy egy mélykúti férfit otthonában bántalmazott egy ismeretlen elkövető idén február 10-én este. A mentőszolgálat munkatársai életveszélyes állapotban szállították a sértettet a kórházba. Az eljárás során a nyomozók látókörébe került egy nő, aki gyakran megfordult az időskorúnál. 

A feltételezett elkövetőt nem sokkal később megtalálták a rendőrök, és a beszerzett információk alapján életveszélyt okozó testi sértés miatt őrizetbe vették. A nő a kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Mivel február 13-án az áldozat belehalt sérüléseibe, a Bács-Kiskun vármegyei rendőrök az eljárást átminősítették emberölésre. A nyomozók így emberölés miatt kezdeményezték a letartóztatását, amit a járásbíróság el is rendelt. A vármegyei rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának munkatársai vádemelést javasolnak a nő ellen, ezért az iratokat megküldték az ügyészségre – közölte a police.hu oldalon a rendőrség.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!