Kék hír

2023.11.07. 08:57

Rédéről egészen Kiskunmajsáig szökött egy bűnügyi felügyeletes

A Komárom-Esztergom vármegyei Rédéről egészen Kiskunmajsáig szökött egy bűnügyi felügyeletes. Hiába azonban a 240 kilométeres távolság, így is rendőrkézre került.

Tapodi Kálmán

Forrás: police.hu / illusztráció

Rédei otthonából szökött meg egy bűnügyi felügyelet alatt álló férfi november 2-án. V. G. bűnügyi felügyeletét október 24-én rendelte el a bíróság. A férfi nem bírta sokáig a bezártságot otthon, egy hét múlva megszökött – adta hírül a rendőrség a police.hu oldalon. A kisbéri nyomozók minden követ megmozgattak, hogy megtalálják a szökevényt. Hamar kiderült, hogy a férfi elhagyta a vármegye területét. A rendőrök minden eszközt bevetettek, hogy rátaláljanak, és kitartásuknak meg is lett az eredménye. Kiderült, hogy a 37 éves V. G. Kiskunmajsán bujkál, így a kisbéri rendőrök megkeresésére a majsai rendőrőrs munkatársai  november 6-án elfogták, és őrizetbe vették. A férfi ellen fogolyszökés vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában