Baleset

2023.11.30. 10:10

Kettészakadt a teherautóval ütköző kenyérszállító Jászszentlászlónál – galériával

Kórházba szállították a kenyérszállító autót vezető férfit, aki csütörtök kora reggel Jászszentlászlón nyerges vontatóba csapódott. A kenyérszállító az ütközés erejétől kettészakadt, a helyszínelés és a műszaki mentés miatt órákra teljes szélességében lezárta a rendőrség a Móricgátra vezető utat.

Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

A baleset a kora reggeli órákban történt, információink szerint a kenyérszállító a településről kiérve Móricgát felé tartott, amikor egy nyergesvontatót utolért és a fagyos úton megcsúszott és a teherautó pótkocsijának csapódott. Az ütközés erejétől a kenyérszállító kettészakadt, csak a véletlenen múlott, hogy a sofőr könnyebb sérülésekkel úszta meg a balesetet. A férfit a mentők kórházba szállították, a járműveket a Kiskunmajsai hivatásos tűzoltók áramtalanították. 

A helyszínelés és a műszaki mentés miatt, órákra teljes szélességében lezárta a rendőrség az utat. A baleset pontos körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!