Baleset

2023.11.05. 11:42

A temetőben landolt egy autó Uszódon

Vasárnap súlyos, vélhetően komolyabb személyi sérüléssel nem járó közlekedési baleset történt Uszód belterületén. Úgy tudjuk, egy Audi vezetője Dunaszentbenedek irányából Uszód felé haladva az enyhe kanyarban elveszthette irányítását a jármű fölött, az így irányíthatatlanná vált jármű a temető kerítését letarolva a sírkertben oldalára borulva landolt.

Zsiga Ferenc

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Információink szerint a helyszínelés vasárnap a reggeli órákban polgárőrök biztosítása mellett zajlott. A figyelmetlen sofőr feltehetően nem vette figyelembe az esős időjárás következtében megromlott útviszonyokat. Annyi lélekjelenléte azért volt, hogy mire a falu ébredezett és az egyik sírkő megrongálásával is járó balesetet felfedezték, a járműről leszerelte az Audi elsődleges azonosítására alkalmas rendszámtáblát. A kocsiból nem lehetett egyszerű kikászálódni, hiszen a vezető oldali ajtók nem voltak nyithatók. Mindez természetesen nem befolyásolja a jármű azonosítását már csak azért sem, mert az Audi az alvázszám alapján könnyen beazonosítható. Vélhetően erre sem lesz szükség, mert az autót és annak vezetőjét a környéken látásából ismerik.

Hogy a kocsit a baleset időpontjában ki vezette, arra vonatkozóan pedig az egyik közeli cég biztonsági kamerája, illetve az érintett települések biztonsági kamerái nyújthatnak információt. Feltéve persze, ha nem jelentkezik, vagy jelentkezett önként a közlekedési baleset elszenvedője, illetve a kár okozója.

Hivatalos tájékoztatást kértünk az eset kapcsán a rendőrségtől, amint megérkezik a válasz frissítjük cikkünket!



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában