Kék hír

2023.10.24. 07:56

Letartóztatták a drogéria kirablásával gyanúsított kiskunfélegyházi nőt

A Kecskeméti Járásbíróság egy hónapra elrendelte a letartóztatását egy 35 éves kiskunfélegyházi nőnek, akit rablással és lopással gyanúsítanak.

Baon.hu

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A megalapozott gyanú szerint a nő, egy társával együtt 2023. október 4-én, egy kiskunfélegyházi drogériában több sampont és parfümöt – összesen 7 terméket – rejtett a válltáskájába, azonban az üzletvezető tetten érte és bekísérte az irodába – írja a birosag.hu.

A nő felszólításra csak négy terméket tett ki az asztalra, a többit igyekezett elrejteni, majd kihasználva azt, hogy a társát is az irodához kísérték, megpróbált kijutni a helyiségből. Ennek során, a lopott dolgok megtartása érdekében két alkalmazottat meglökött, majd az üzletvezető karját megharapta. A válltáskája dulakodás közben leesett a földre, amire ráült, nehogy kiessenek belőle az elrejtett termékek, majd ezután sikerült átadnia azt a társának, aki a helyszínről elmenekült.

A nyomozóhatóság azzal is gyanúsítja a nőt, hogy 2023. szeptember 22-én, ugyanebből a drogériából 3 parfümöt ellopott. 

A nő által okozott kár 52.294 forint, amely nem térült meg.

A járásbíróság a büntetett előéletű gyanúsított letartóztatását a jelenlétének biztosítása, valamint a bűnismétlés veszélye miatt rendelte el.
A bíróság döntése nem végleges, ugyanis a nő fellebbezést jelentett be, amit a Kecskeméti Törvényszék bírál el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!