Adatgyűjtés

2023.10.25. 18:40

Lecsaptak a városrendészek a kecskeméti kukaborogatókra

A Kecskeméti Városrendészet szerdai közleménye szerint bejelentés érkezett hozzájuk arról, hogy a belvárosban ismeretlenek több kukát felborogattak és a tartalmukat a járdára szórták.

Horváth Péter

Forrás: Kecskeméti Városrendészet

A közterület-felügyelők a bejelentésben szereplő helyszínekre mentek, adatot gyűjtöttek, továbbá ellenőrizték a térfigyelő kamerák felvételeit. A közleményben leírják, hogy kukákat zömében a hulladékszállítási napot megelőző este helyezték ki a közterületre, így az elkövetés vélhetően éjszaka történt, ezért a városrendészet az elkövetők elfogása céljából éjszakai akciót szervezett. Egy járőrpáros ellenőrizte a közterületeket, míg egy városrendész a térfigyelő kamera felvételeit figyelte. Az éjszaka folyamán a felügyelők több gyanús személyt igazoltattak, és a kukák is épen maradtak.

A tervek között szerepel az éjszakai akciók folytatása a köztisztaság és a közbiztonság javítása érdekében – olvasható a városrendészet közleményében. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában