Katasztrófavédelem

2023.10.06. 10:32

Kigyulladt porfestő üzem és karambol is munkát adott a tűzoltóknak Bács-Kiskunban

A Bács-Kiskun vármegyei tűzoltók az elmúlt 24 órában 3 tűzeset és 1 műszaki mentés miatt siettek.

Baon.hu

Illusztráció

Fotó: Shuttertsock

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, tűz keletkezett egy hétszázötven négyzetméteres porfestő üzem, esztergályos műhely részében csütörtökön délelőtt Dunapatajon, az Ujhelyi Imre utcában. A kalocsai, a solti és a kiskőrösi hivatásos, valamint a dunapataji önkéntes tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett négy vízsugár és kéziszerszámok segítségével fékezték meg a lángokat. A tűzesetnél senki sem sérült meg – írja a bacs.katasztrofavedelem.hu.

Három autó volt érintett abban a balesetben, amely az 52-es főút Fülöpszállás és Kecskemét közötti szakaszán történt, csütörtökön délután. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők egy embert szállítottak kórházba.

Egy gödörben szemét égett csütörtökön kora este, Kiskőrös külterületén. A kiskőrösi hivatásos és önkéntes tűzoltók egy vízsugárral a tüzet eloltották.

Csütörtökön még egy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!