Bíróság

2023.10.13. 14:24

Halálos balesetet okozott Majsánál egy embercsempész, letartóztatták – galériával, videóval

A Kecskeméti Járásbíróság egy hónapra elrendelte annak a 20 éves pakisztáni férfinek a letartóztatását, akit embercsempészéssel és halálos közúti baleset gondatlan okozásának a vétségével gyanúsítanak.

Baon.hu

Ketten meghaltak, többen pedig megsérültek a balesetben Majsánál

Fotó: Pozsgai Ákos

A megalapozott gyanú szerint a férfi csütörtökön, a szerb-magyar határ közelében 7 afgán állampolgárt vett fel az általa vezetett személyautóval annak érdekében, hogy Nyugat-Európába szállítsa őket. Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, a férfit Kiskunmajsa térségében, az 5409. számú úton, a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság járőrei meg akarták állítani, azonban ő a jelzés ellenére továbbhajtott, majd egy kanyarban kisodródott és a szemközti árok falának csapódott. A balesetben az utasok közül ketten olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették. Emellett ketten súlyos, míg hárman könnyű sérüléseket szenvedtek.

A Kecskeméti Törvényszék  közleménye szerint, a járásbíróság, a Magyarországon lakóhellyel nem rendelkező, férfi letartóztatását a jelenlétének biztosítása, valamint a bizonyítás megnehezítésének, illetve meghiúsításának megakadályozása érdekében rendelte el.
A bíróság döntése nem végleges.

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában