Katasztrófavédelem

2023.10.26. 08:17

Egy körforgalom közepére hajtott egy személyautó szerdán Kecskemétnél

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 6 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Baon.hu

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Csatornába hajtott egy személyautó szerdán délelőtt az 5302-es úton, Izsák közelében. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók áramtalanították az autót, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. Az autóban ketten utaztak, őket a mentők kórházba szállították – írja a katasztrófavédelem.

Letért az úttestről, és árokba borult egy személyautó szerdán délután az 51-es főúton, Fajsz térségében. A kalocsai hivatásos tűzoltók biztosították a területet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Egy körforgalom közepére hajtott egy személyautó szerdán este az 54-es főúton, Kecskemét határában. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A tűzoltók kiérkezésére a jármű vezetője elhagyta a helyszínt.

Két személyautó ütközött össze szerdán este Hetényegyházán, a Miklós Gyula utcában. A hetényegyházi önkéntes és a kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították az autókat, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők két embert kórházba szállítottak.

Szerdán egy esetben kérték a tűzoltók segítségét lehasadt nagy méretű faág eltávolításához és egy esteben pedig lakásba történő behatoláshoz.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!