Kék hírek

2023.10.25. 09:08

Egy felüljáróról akart leugrani egy 14 éves lány, a kecskeméti járőrök megmentették

A vármegyeszékhelyen látott el járőrszolgálatot kedden hajnalban Magony Vivien őrmester és Bene Ákos törzsőrmester, amikor azt az utasítást kapták, hogy menjenek a 441-es és 445-ös főút csomópontjánál lévő felüljáróhoz, ahol egy fiatal lány ül a korláton a lábait kifelé lógatva, és valószínűleg le akar ugrani. A járőrparancsnokok pillanatokon belül a felüljáróhoz értek, és a kocsiból kiszállva a lányhoz futottak; megragadták a karját és a korláton átemelve biztonságba helyezték. A kislányhoz – aki alig múlt 14 éves – mentőt hívtak, bár szerencsére sérülése nem volt.

Tapodi Kálmán

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Mint a police.hu oldalon közölték: a rendőrök egy 50 éves férfi bejelentésére reagáltak, aki a segélyhívón elmondta, hogy amikor meglátta a fiatalkorút, rögtön arra gondolt, hogy valamiért öngyilkos akar lenni. Ezért telefonált a rendőrségre, és ezzel egyidőben a furgonjával a felüljáró alá állt, hátha ezzel meg tudja a kislányt abban akadályozni, hogy a mélybe vesse magát. A fiatal később elmondta, hogy úgy érzi, nem szeretik az osztálytársai, ezért gondolt arra, hogy öngyilkos lesz.

Forrás: police.hu

Amennyiben bántalmazás (akár szóbeli, lelki, fizikai, szexuális vagy gazdasági erőszak) áldozata, Önnek joga van a segítséghez. Az alábbiakban azon lehetőségekről olvashat, ahol segítséget kaphat:

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!