Bűnügy

2023.10.17. 12:06

Egy családi ház udvaráról lopott kerékpárokat a kecskeméti férfi

A rendőrök percekkel a bejelentés után kiszúrták az ellopott kerékpárt, ám azzal épp a tolvaj közlekedett az egyik utcában, ezért a nyomába eredtek, és elfogták.

Tapodi Kálmán

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Békésen aludtak az egyik kecskeméti családi ház lakói hétfőn hajnalban, miközben valaki két biciklijüket is meglovasította az éjszaka folyamán – írja a police.hu. De ezt már csak reggel vették észre, miután felébredtek. A kaput bezárták ugyan éjszakára, nem könnyítve ezzel az elkövető dolgát, aki így kénytelen volt megmászni a kerítést az értékekért.

A tulajdonosok szerencsére egyből értesítették a rendőröket, akik azonnal munkához láttak. Szemfülességüknek hála pár perc elteltével kiszúrták a tolvajt, amint a zsákmánnyal kerekezett az egyik utcában. A járőrök a nyomába eredtek, és elfogták a lopással gyanúsítható 32 éves férfit. Ezután őrizetbe vették, majd kihallgatták. A kerékpárt lefoglalták, és visszaadták a tulajdonosának. A nyomozók vizsgálják, hogy a férfi elkövetett-e más bűncselekményt is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!