Kék hír

2023.10.18. 16:05

Babakocsit és kerékpárokat loptak a kecskeméti tolvajok

Szeptemberben és októberben több feljelentés érkezett kerékpárlopásokról. A nyomozók megnézték a térfigyelő és biztonsági kamerák felvételeit is, amelynek eredményeként kedden két férfit vettek őrizetbe.

Tapodi Kálmán

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A 29 éves T. Norbert a gyanú szerint egy társasház udvaráról és egy lépcsőházból tulajdonított el egy-egy biciklit szeptemberben, illetve – még nyáron – egy pincéből eltolt egy babakocsit.

A 27 éves O. Imre nem riadt vissza a dolog elleni erőszaktól sem: ő két lezárt kerékpárt vitt el az utcáról, miután levágta róluk a lakatokat. Bemászott egy cég telephelyére is, ahol egy nyitott autóból értékes szerszámokat – többek között fúrógépet, hidraulikus prést, fagyállómérőt, csiszolókorongokat – vett magához. A helyi férfi a kerítésen átmászva távozott, miközben azt is megrongálta – közölte a rendőrség.

A kecskeméti bűnelkövetőket három-három lopással gyanúsítják a nyomozók. A bűnismétlés veszélye miatt mindkettejüket őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!