Börtön

2023.09.20. 14:48

Gyorsított eljárásban ítélték el a kiskunhalasi rablót

Rablás miatt jogerősen három év négy hónap börtönre, és négy év közügyektől eltiltásra ítélt a Kiskunhalasi Járásbíróság egy 25 éves hajléktalan nőt, akit a Kiskunhalasi Járási Ügyészség állított bíróság elé – közölte a Kecskeméti Törvényszék.

Horváth Péter

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

A korábban kifosztás miatt többször is elítélt nő július 27-én egy kiskunhalasi buszmegállóban felfigyelt egy ittas ismerősére, aki a telefonját fogta, és amikor a piaccsarnok felé indult, a nő követte, majd felszólította, adja oda neki a telefonját azért, hogy telefonáljon. Az ittas ismerőse ezt nem tette, inkább távolodott a nőtől, aki mögé lépett és erősen meglökte. Az áldozat a földre esett, fejét és a térdét is beütötte a járdába, amitől eszméletét vesztette. Így a nő elvette a 25 ezer forintot érő telefonját, amit kétezer forintért eladott egy ismeretlennek. A sértett nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában