Tűzeset

2023.08.09. 13:54

Kigyulladt egy szalmabálákat szállító kamion Nagykőrösnél

A ceglédi hivatásos tűzoltókat riasztották a lángokhoz szerda délután.

Baon.hu

Forrás: shutterstock.com/illusztráció

Frissítés (17:58):

Az egységek eloltották azt a tüzet, amely Törtel régiójában, a 4611-es út 14-es kilométerénél keletkezett. A lángok egy szalmabálákat szállító kamionon csaptak fel. Mintegy harminchat bála égett, a tűz a rakományról átterjedt a vontatóra és a pótkocsira is. A jármű és az árokba áthelyezett bálák körül kétszáz négyzetméteren a fű is meggyulladt. A ceglédi hivatásos tűzoltók három vízsugárral fojtották el a lángokat. Munkájukat segítette egy ceglédi és egy szolnoki vízszállító is. A rajok jelenleg utómunkálatokat végeznek teljes útlezárás mellett.

Korábban írtuk:

Kigyulladt egy szalmabálákat szállító kamion a 4611-es út 14-es kilométerénél, Törtel és Nagykőrös között. A jármű vontatója teljes terjedelmében, a pótkocsi félig ég, és a szalmabálák is lángolnak, melyeket munkagépek segítségével az út menti árokba öntöttek. A ceglédi hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltják a tüzet, munkájukat segíti egy ceglédi vízszállító is. Az érintett útszakaszon teljes útlezárás van. Elhúzódó munkálatokra kell számítani – közölte a katasztrófavédelem.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!