Tűzeset

2023.08.13. 10:37

Kigyulladt egy faaprító gép Ásotthalmon – frissítve

A tűzoltók eloltották a lángokat Ásotthalom külterületén.

Baon.hu

Forrás: shutterstock.com/illusztráció

Frissítve (14:58):

A tűzoltók eloltották a lángokat Ásotthalom külterületén, ahol kigyulladt egy faaprító gép, valamint két-háromszáz köbméteren az összehordott vágási hulladék is lángra kapott. Az elsőként kiérkezett ásotthalmi és a mórahalmi önkéntes tűzoltókat követően a szegedi és a ruzsai hivatásos tűzoltók mellett a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók vízszállítója is a helyszínre ért. Az egységek munkáját homlokrakodó gépekkel segítették, amelyekkel megbontották a hulladékot.

Korábban írtuk:

Kigyulladt egy faaprító gép Ásotthalom külterületén. A gép mellett egy tartály megolvadt, valamint néhányszáz köbméteren a vágási hulladék is lángra kapott. Az ásotthalmi és a mórahalmi önkéntes tűzoltók két vízsugárral kezdték oltani a lángokat. A helyszínre a szegedi és a ruzsai hivatásos tűzoltók is kiérkeztek, valamint a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók vízszállítója is az esethez tart – közölte a katasztrófavédelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában