Bűnügy

2023.08.26. 08:30

Kidöntötte autójával a vasúti átjáró fényjelzőjét, majd elhagyta a helyszínt a férfi Gátérnál – galériával

Egy személyautó döntötte ki a vasúti átjáróban lévő fényjelző készüléket a 451-es főúton, Gátér és Csongrád között, hajnalban.

Baon.hu

A vasút biztonsága elleni bűncselekmény miatt keresik az autó vezetőjét

Fotó: Donka Ferenc

Az autó Csongrád felé haladt és valószínű nagy sebességgel, amikor a kanyarban lévő vasúti átjáróban a fényjelző készüléknek hajtott, azt kidöntötte, aminek egy része az úttestre csapódott. Az ütközéstől a kocsi motorja meghibásodott és utána még egy pár métert haladva, a főút szélén állt meg. Egy arra járó kamionos jelentette a balesetet, aki azt látta, hogy két fiatalember szállt ki az autóból. Próbált velük beszélni is, de azok nem értettek magyarul – írja a délmagyar.hu.

Úgy tudjuk, hogy a kocsi vezetője ezután leszedte a jármű mindkét rendszámát, és az út szélén álló autót maga mögött hagyva, utasával együtt elhagyta a helyszínt. Információnk szerint vasút biztonsága elleni bűncselekmény miatt keresik az autó vezetőjét, a rendőrség a kocsit lefoglalta és elszállította – közölte a délmagyar. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában