Kék hírek

2023.08.14. 15:51

Kétmillió forintot fizetnek annak, aki segít a bajai Bartos Nándor elfogásában

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője bruttó kétmillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki Bartos Nándor elfogásának elősegítése érdekében – közölte a rendőrség a police.hu oldalon.

Tapodi Kálmán

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

A Bajai Rendőrkapitányság a Szegedi Törvényszék elfogatóparancsa alapján keresi a 39 éves Bartos Nándort, akit üzletszerűen elkövetett embercsempészés, valamint hivatali visszaélés bűntett elkövetése miatt köröznek. A rendőrség kérése, hogy aki a bajai férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hivatali munkaidőben tegyen bejelentést személyesen a Bajai Rendőrkapitányságon, illetve bármely rendőri szervnél. Hívja a 112-es, díjmentes segélyhívó számot, illetve tárcsázza az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámát!

Tavaly májusban bruttó 500 ezer forint nyomravezető díjat tűztek ki Bartos elfogására, amelynek összegét most bruttó kétmillió forintra módosították. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki Bartos Nándor felkutatását közvetlenül elősegítő olyan információval szolgált, ami az elfogását eredményezi. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Bács-Kiskun Váregyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett – közölte a rendőrség.

Bartos Nándor
Fotó: police.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában