Kék hír

2023.08.11. 12:15

Karambol Kiskunfélegyháza és Jászszentlászló között: mentőhelikoptert is riasztottak a balesethez – galériával, frissítve

Két autó frontálisan ütközött az 5402-es mellékúton, Kiskunfélegyháza és Jászszentlászló között pénteken dél körül. A balesetben öt ember megsérült, köztük két kiskorú gyermek. Az egyik autó sofőrjét mentőhelikopter szállította a kórházba.

Baon.hu

Helyszíni információink szerint 5 ember sérült meg a balesetben

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve (15:25)

Jászszentlászló felől haladt a sötét színű kocsi, amiben egy török család ült. Az autó eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan összeütközött a szürke kocsival.

A nagy erejű ütközéstől a vétlen autó az árokba sodródott, míg a másik összetörve az úton állt meg. Úgy tudjuk, hogy a vétlen autóban egyedül ülő középkorú férfi eszméletlen állapotban volt, őt a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, majd mentőhelikopter szállította el. A sötét kocsiban ülő török családot, apát, anyát és két gyermekét mentőautó vitte kórházba. A baleset miatt teljesen lezárták az érintett útszakaszt.

Frissítve (13:20)

Információink szerint a balesetben a szürke autó sofőrjét eszméletlen állapotban szállította a mentőhelikopter a kórházba. Úgy tudjuk, hogy a másik autóban egy török család utazott, két felnőtt és két kiskorú gyermek. A balesetben öt ember megsérült. A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Korábban írtuk:

Összeütközött két személyautó az 5402-es mellékúton, Kiskunfélegyháza és Jászszentlászló között. Az egyik gépkocsiba beszorult egy ember, őt a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, és átadták a mentőknek. A műszaki mentési munkálatok ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett – közölte a katasztrófavédelem.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!