Baleset

2023.08.29. 06:51

Kamionnal ütközött egy autó Kerekegyházánál, egy ember életét vesztette – galériával

Életét vesztette a személyautó vezetője, amikor kamionnal ütközött az 52-es főúton, a kerekegyházi elágazásnál.

Baon.hu

Fotó: Donka Ferenc

Frissítés (12:20):

Kecskemét felől haladt a kamion, amikor a neki jobbról, a Kerekegyháza felől érkező autó vezetője nem adott neki elsőbbséget, fékezés nélkül a főútra hajtott, ekkor ütköztek össze. A nagy erejű ütközéstől a személykocsi a fák közé sodródott, a kocsit vezető férfi kirepült a járműből és a fák közé zuhant. 

Információnk szerint a kamionos odarohant, közben egy hölgy is hívta a mentőket és a diszpécser segítségével, mintegy 10 percig próbálták a férfit újraéleszteni, de olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét már a kiérkező mentők sem tudták megmenteni. A kamionosnak nem esett baja, repcét szállított, de olyan mértékben megsérült a jármű, hogy kamion mentőt kellett hívni. A balesethez a kecskeméti tűzoltók vonultak, akik a műszaki mentésben vettek részt. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt teljesen lezárták az 52-es főút ezen szakaszát.

Korábban írtuk:

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2023. augusztus 29-én 5 óra 6 perc körül az 52-es számú főút 10400-as méterénél  – Kerekegyházánál – egy személyautó és egy kamion eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. A gépkocsi vezetője kirepült a járműből és a baleset következtében olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette – közölte a rendőrség.

Az érintett útszakaszon a szemle és a műszaki mentés ideje alatt teljes útlezárásra kell számítani, a rendőrök a forgalmat Kerekegyháza felé terelik.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában