Tűzeset

2023.08.23. 12:26

Foltokban gyulladt ki az avar és a száraz fű Kiskunmajsán – frissítve

Az Ötfa tanya közelében, a vasúti átjárónál keletkezett a tűz szerdán késő délelőtt.

Baon.hu

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Frissítve (16.16) – Megfékezték a tüzet Kiskunmajsán

Az egységek megfékezték azt a tüzet Kiskunmajsán. A vasúti forgalom a tűzeset helyszínén ideiglenesen szünetelt. A kiskunmajsai, kiskunhalasi, kisteleki hivatásos, a kiskunmajsai önkéntes tűzoltók vízsugarakkal, kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. Egy kiskunhalasi és kiskunfélegyházai vízszállító is segítette a munkát, és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínen dolgozott. Jelenleg utómunkálatok zajlanak, a vasúti forgalom helyreállt – közölte a katasztrófavédelem.

(10.10) – Továbbra is oltják a tüzet Kiskunmajsán

Az egységek nagy erőkkel oltják azt a tüzet, amely Kiskunmajsán. A kiskunmajsai, kiskunhalasi, kisteleki hivatásos, a kiskunmajsai önkéntes tűzoltók egy kétszáz négyzetméteres területen már eloltották a tüzet, több helyen pedig körülhatárolták azt. Egy kiskunhalasi és kiskunfélegyházai vízszállító is segíti a munkát, és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínen dolgozik – írja a katasztrófavédelem.

Korábban írtuk:

Foltokban ég a száraz fű és az avar Kiskunmajsán, az Ötfa tanya közelében, a vasúti átjárónál. Egymástól mintegy tízméterenként, öt-hat helyen alakultak ki száz-kétszáz négyzetméteres, lángoló területek. A kiskunmajsai, a kiskunhalasi, a kisteleki hivatásos, a kiskunmajsai önkéntes tűzoltók nagy erőkkel oltják a tüzet – írja a katasztrófavédelem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!