Közigazgatási eljárás

2023.07.18. 13:54

Tóba fulladt egy fürdőző férfi a kecskeméti Szabadidőközpontban

Vasárnap belefulladt egy ember a kecskeméti Benkó Zoltán Szabadidőközpont tavába.

Horváth Péter

Forrás: Benkó Zoltán Szabadidőközpont Facebook-oldala

A körülményekről érdeklődtünk a fenntartó Hírös Sport Nonprofit Kft.-nél és a rendőrségnél is. A fenntartó közlése szerint vasárnap este, a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban illetéktelenül tartózkodott két férfi, és ismeretlen körülmények között az egyikük a vízbe fulladt, a tó nem fürdőzésre kijelölt területén. A kollégáik a helyszínen segítették a rendőrség és a katasztrófavédelem munkáját. A tragédia miatt részvétüket fejezik ki az áldozat hozzátartozói számára. A közleményben hozzátették: “Tekintettel arra, hogy a haláleset körülményeit vizsgálja az illetékes hatóság, további tájékoztatást az ügyben nem tudunk nyújtani.”

A rendőrség az alábbi tájékoztatást adta. “Megkeresésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy vasárnap este egy férfi fürdés közben elmerült a szabadidőközpontban lévő tóban. Az eltűntet nagy erőkkel keresték, de a hétfői napon már csak a holtteste került elő. Az ügyben a rendőrség közigazgatási eljárást folytat.”

Rövid időn belül ez már a második vízbefulladás Bács-Kiskunban. Vasárnap egy tiszakécskei férfi merült el a Tiszában, a holttestét hétfőn találták meg.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában