Baleset

2023.06.19. 16:13

Hat jármű ütközött össze az M5-ös autópályán – galériával

Az érintett szakaszon teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök. Szeged felé az örkényi csomópontnál terelik le a sztráda forgalmát az 5-ös főútra. Lajosmizsénél ismét vissza tudnak térni az autópályára a közlekedők.

Baon.hu

Összesen hat jármű ütközött össze az M5-ös autópályán Lajosmizse határában, ahol hatalmas torlódás alakult ki

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve (17:40):

Összesen hat jármű ütközött össze az M5-ös autópályán Lajosmizse határában, ahol hatalmas torlódás alakult ki. A Szeged felé vezető oldalon történt a tömeges ütközés, amiben két kamion, három autó és egy kisbusz ütközött össze. A helyszínre a dabasi tűzoltókat riasztották a műszaki mentéshez. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljesen lezárták a sztráda ezen részét, így az érintett útszakaszon hatalmas torlódás alakult ki.

 

Korábban írtuk:

A rendőrség jelenlegi adatai szerint 2023. június 19-én 15 10 perc körül az M5-ös autópálya 61-es kilométerénél egy teherautó, egy autószállító jármű és három kisteherautó ütközött össze az M5-ös autópálya 61-es kilométerénél, Lajosmizse térségében, a Szeged felé vezető oldalon. A dabasi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést a helyszínen. A balesetben személyi sérülés is történt. Az érintett útszakaszon nagy a torlódás – írja a katasztrófavédelem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!