Kék hírek

2023.05.22. 16:48

Újabb határvadász csoport kezdte meg tanulmányait Kiskunhalason

Az idei évben is folytatódik a jövő határvadászainak képzése. Az újonnan felszerelt kollégákat Rogács József rendőr alezredes, a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Határrendészeti Szolgálat osztályvezetője, Mócza Sándor rendőr alezredes, a főkapitányság Oktatási és Kiképző Alosztály vezetője, Köteles Hajnalka rendőr főhadnagy, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Határrendészeti Oktatóbázisának előadója köszöntötte.

baon.hu

Forrás: police.hu

A képzés ideje alatt a határvadász tanoncok speciálisan az államhatár őrzésére és a jogellenes migráció megakadályozására irányuló feladatok ellátásához szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket sajátítanak el – írja a police.hu.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság továbbra is várja mindazok jelentkezését, akik Magyarország államhatárának védelmére elhivatottak, és szerződéses határvadászként tagjai lennének a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredének. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában