Katasztrófavédelem

2023.05.18. 11:53

Több karambolozó autó miatt is vonultak a tűzoltók Bács-Kiskunban – galériákkal

Az elmúlt 24 órában Bács-Kiskunban 1 tűzeset és 4 műszaki mentés miatt vonultak a tűzoltók.

baon.hu

Képünk a halasi balesetnél készült

Fotó: Pozsgai Ákos

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, egy kisbusz és két személyautó ütközött össze szerdán délután az 53-as főúton, Kiskunhalas térségében. A járművekben összesen nyolcan utaztak, senki sem sérült meg. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók egy járművet áramtalanítottak, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Arról a balesetről is beszámoltunk, ahol két autó ütközött össze szerdán délután az 5-ös főúton, Kecskeméten az 54-es és a 44-es főutak körforgalmánál. A kecskeméti hivatásos tűzoltók biztosították a területet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Egy családi ház kéményében izzott a lerakódott égéstermék szerdán késő este Apostagon, a Táncsics utcában. A solti hivatásos tűzoltók a kéményből az izzó, parázsló részeket eltávolították, a kéményseprőt értesítették. Személyi sérülés nem történt.

Szerdán egy esetben kérték a tűzoltók segítségét kidőlt fa eltávolításához és egy esetben pedig lakásba történő behatoláshoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában