Katasztrófavédelem

2023.05.16. 09:22

Nagy mennyiségű égő fa és autótűz is munkát adott a tűzoltóknak Bács-Kiskunban

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 3 tűzesettel és 1 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

baon.hu

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Kigyulladt egy családi ház kertjében álló kistehergépjármű hétfőn reggel Csengődön, a Rákóczi Ferenc utcában. A csengődi önkéntes tűzoltók eloltották a lángokat, a kiskőrösi hivatásos tűzoltók pedig visszahűtötték a járművet. A tűzeset során senki sem sérült meg.

Árokba csúszott egy személyautó hétfőn reggel az 55-ös főút felsőszentiváni szakaszán. A műszaki mentést végző bajai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők két embert szállítottak kórházba.

Nagy mennyiségű összehordott gally és fa égett hétfőn délelőtt Bugacon, a Tölgyfa utcában. A bugaci önkéntes és a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral fékezték meg a lángokat. Az oltást két erőgép is segítette.

Kiégett egy családi házhoz épített, tárolásra használt garázs kedden kora reggel Kerekegyházán, a Széchenyi utcában. Az épületben berendezési tárgyak égtek. A lakók a tűz oltását megkezdték. A kerekegyházi önkormányzati tűzoltók perceken belül a helyszínre érkeztek, kiérkezésükkor tűz már nem volt. Az egység egy vízsugárral a szükséges utómunkálatokat elvégezte. Személyi sérülés nem történt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában