MVM

2023.05.23. 15:57

Leégett egy transzformátor állomás Soltvadkert belvárosban

Öt szerelőpár dolgozott hajnal 2 óráig, amikorra a szolgáltatást teljesen helyreállították

Tapodi Kálmán

Forrás: What'kertinfo portál

Mint arról korábban beszámoltunk, hétfő délután hangos robbanások közepette leégett egy trafóház a Eötvös és a Petőfi utcánál. 

Az MVM Démász Áramhálózati Kft. hírportálunk megkeresésére a következőket közölte az esetről: „Május 22-én délután fogyasztói bejelentés érkezett társaságunkhoz a soltvadkerti Eötvös utca sarkán égő transzformátor állomásról. Az MVM Démász Áramhálózati Kft. szerelői azonnal a helyszínre indultak, ahol a tűzoltókkal együttműködve feszültségmentesítették, és lehatárolták a területet, majd a tűz eloltását követően a helyreállítást azonnal megkezdték. 

Öt szerelőpár dolgozott hajnal 2 óráig, amikorra a szolgáltatást teljesen helyreállították. Az állomáson a felszerelt kisfeszültségű elosztószekrény gyulladt ki, aminek az okát jelenleg vizsgáljuk, az állomáson az elmúlt időszakban ugyanis nem történt beavatkozás. A tűzben az elosztószekrény teljesen kiégett, továbbá megsérültek a hálózatot ellátó kisfeszültségű légvezetékek és kábelek is, amelyeket társaságunk kicserélt. Az esemény kapcsán személyi sérülés, harmadik felet érintő káresemény nem történt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában